Amenajarea unei Bai de Bloc


Cand mentionati ceva despre amenajari pentru baile de bloc, automat problema cea mai mare care va vine in minte este spatiul, intodeauna mic si greu de organizat. Oricat de mica este baia apartamentului totusi trebuie sa recurgeti la cele mai bune trucuri pe care le cunoasteti pentru a o face sa para ceva mai spatioasa incat sa nu aveti impresia de sufocare atunci cand intrati. Incepand cu aerisirea si continuand cu tot ce insemna mobilier de baie este nevoie de multa rabdare si creativitate pentru a obtine un loc placut si relaxant. In ceea ce priveste aerisirea, chiar daca aceasta este in majoritatea cazurilor infundata sau prea mica pentru a evacua aburul produs in urma dusurilor facute. Vestea buna este ca se poate rezolva aceasta problema prin simpla completare a aerisirii cu un sistem de ventilatie de putere mica ce va asigura o mai buna aerisire a baii. Urmeaza mobilierul pentru baie care trebuie sa fie util, dar nu de dimensiuni farte mari pentru ca, in caz contrar nu veti mai avea loc de nimic altceva. 


Cada trebuie intodeauna pusa pe latima peretelui baii pentru a castiga spatiu iar pe lungimea peretelui pozitionate lavoarul si vasul de wc. Acest model de organizare a obiectelor sanitare principale din baie este cel mai util si consuma cel mai putin spatiu posibil din intregul alocat baii lasandu va o lungime de perete libera  pentru a avea loc suficient sa treceti. Deasupra lavoarului, pentru a da impresia de mai mult spatiu, este recomandat sa amplasati pe peretele baii, oglinzi de baie mari, aproximativ cat latimea lavoarului si inalta de aproximativ 1-1,5 m in functie de inaltimea tavanului. In continuare nu va mai lispeste decat un minim de mobilier de baie, adica ori un dulap suspendat de preferinta cu usi glisante ori o masca la chiuveta ce ofera loc pentru depozitare. Astfel veti obtine intr un spatiu mic, o baie complet utilata si in acelas timp aerisita in care sa intrati si sa va simtit comod.

To the Bright Side of the Road


Pana cand nu te vei elibera de fantomele trecutului care, au rupt bucati din inima ta, nu vei avea pace deplina in suflet si nu vei fi cu adevarat fericit. Numai infruntandu-ti durerea vei fi din nou tu insuti. Sunt sigura ca Sinaia este una din ele, prea multe amintiri ai de la Sinaia, din vremurile cand ai iubit pe cineva. De aceea ai spus ca poate ne vom vedea, “dar nu la Sinaia” ai spus. Prea multe amintiri care te dor. Daca vei rascoli in adancul inimii, vei sti ca am dreptate. Nu sa arunci amintirile, ci sa le neutralizezi actiunea distrugatoare, sa desertizezi piatra pretioasa care e sufletul tau, de metalul semipretios al trecutului. Trecutul iubirii tale iti distruge bucuria de a fi fericit iubind din nou; nu pe mine, pe altcineva. Si o piesa plina de incredere si optimism, iti dedic: Van Morrison - Bright Side of the Road... are niste versuri... tocmai potrivite! Nu stiu daca Daniel citeste, dar sper ca intr-o buna zi o va face. Si sper ca atunci nu va mai sta suparat pe mine; sper ca ii va trece. Definitiv. De fapt, sunt sigura de asta! Timpul exista ca sa nu se intample toate in acelasi timp. Einstein a zis. Si am incredere in Einstein, doar a fost un geniu.